8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Nieuwe aanwinsten te zien in Oudheidkamer Moordrecht op 11 mei

De Historische Vereniging in Moordrecht heeft enkele aanwinsten die ze op 11 mei laten zien in de open middag van de Oudheidkamer Het Weeshuis in Moordrecht. Bij de aanwinsten horen documenten en schilderijen en delen van de kortgeleden gesloopte oude Snelle Sluis.

Naast de permanente historie van Moordrecht is er een tijdelijke tentoonstelling “Sport in Moordrecht” ingericht  met foto’s en voorwerpen van diverse sportverenigingen waaronder de voetbalschoenen van Memphis Depay (foto boven). Niet alleen kan men voorwerpen van oud Moordrecht bekijken, er zijn ook tientallen fotoboeken aanwezig. De Oudheidkamer is open van 13.30 tot 16.30 uur en is te vinden aan het Westeinde 1 met de ingang achterom. De toegang is gratis.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg