8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

Schoolpleinconcert door de Rehobothschool in Moerkapelle

Op donderdagmiddag 9 mei hebben alle groepen van de Rehobothschool in Moerkapelle een schoolplein concert gegeven. Het schoolpleinconcert is het tweede onderdeel van het cultuurproject van de school. Eerder al was er een actiemarkt met als thema bouw en de cultuurcommissie van de school heeft dit optreden wederom gecoördineerd.

Het gezelschap Fort van Verbeelding was ingehuurd om dit project te begeleiden. Dit gezelschap heeft een aantal jaar geleden ook al een soortgelijk project gedaan op de Rehoboth en ook deze keer wisten ze in korte termijn een groot optreden neer te zetten. Op maandag startte de introductie in de klassen en op dinsdag en donderdag zijn de deelstukken voorbereid. Per groep kregen de kinderen les en na een generale repetitie was men er klaar voor. De productie was met dank aan de stichting Cultuurvijver uit Nieuwerkerk , die voor de school subsidie voor cultuurvorming ter beschikking stelde.

Voorafgaand aan het concert vertelde directeur Ronald Remmers vol trots dat dit concert aansluit bij de slogan van de school: “groeien doe je samen” en hoopte op een harmonie op het schoolplein. Die hoop werd werkelijkheid want de kinderen speelden op hun zelfgemaakte instrumenten goed samen en het concert kan een succes genoemd worden.

informatie en beeldmateriaal : Jacolien Rog

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg