8.5 C
New York
woensdag 30 september 2020

Vreemde rook met stank uit schoorsteen zorgt voor consternatie in Moordrecht

Toen begeleiders van een kinderdagverblijf in Moordrecht een vreemde lucht roken op dinsdagmorgen 14 mei gaf dit consternatie. Hierbij werden de brandweer, politie en de ambulance opgeroepen om naar het Oosteinde te komen.

De rook en stank kwamen uit een schoorsteen van een woning op het Oosteinde. Volgens een ooggetuigen begreep de bewoner niet waarom er klachten waren maar dat kan komen dat de vrouw een Zuid-Europese taal sprak.

In eerste instantie werden de kinderen in overleg met de politie van de bovenste verdieping geëvacueerd om zeker te zijn dat de kinderen geen gevaarlijke dampen zouden inademen. Diverse mensen klaagden op dat moment al over hoofdpijn. Na onderzoek van de brandweer en de personeel van de ambulance bleek het niet echt een gevaar te zijn maar de schrik zat er goed in.

De brandweer heeft de open haardbak van de bewoner buiten geblust en geleegd en de bewoner uitgelegd dat een open haard geen alles verbrander is. De kinderen konden hierna met een gerust hart terug naar de bovenverdieping.


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg