8.5 C
New York
woensdag 3 juni 2020

Hitlandrun 2019 komt er aan

De Hitlandrun 2019 komt er weer aan, op zondag 26 mei wordt deze hardloopwedstrijd weer gehouden in Park Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. Afgelopen jaar waren er veel deelnemers, mede door het mooie weer. Wethouder Daan de Haas zal het startschot verrichten om 11:00 uur bij de kinderloop.

Met de opbrengst van de Hitlandrun wordt het goede doel van de RoParun ondersteund: het toevoegen van leven aan de dagen, waar er geen dagen kunnen toegevoegd aan het leven van kankerpatiënten.  De organisatie maakt deel uit van een van de teams die deelname aan deze estafetteloop/

De Hitlandrun begint om 11:00 uur met een kinderloop van 1 of 2 kilometer. Om 12:00 uur starten de afstanden van 5 en 10 kilometer door het natuurgebied. Kinderen betalen 5 euro voor deelname, voor de 5 kilometer is deelname 10 euro en voor de langste afstand kost deelname 12,50. Inschrijven kan via de website of op de dag van het evenement.

Zie hier de finishfoto’s van vorig jaar, gemaakt door Gouwe IJssel Nieuws.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg