8.5 C
New York
donderdag 28 mei 2020

Vroege vogelwandeling door het Bentwoud

Op zaterdag 18 mei organiseert Rotta een vroege vogelwandeling in het Bentwoud onder leiding van Rien van der Vorm, kenner bij uitstek van dit unieke nieuwe natuurgebied. Het is de mooiste tijd van het jaar om vogels te horen en te zien.

Het gebied heeft verschillende biotopen waardoor er een grote verscheidenheid aan soorten voorkomt. U kunt daar zelf getuige van zijn door om 06.00 uur aanwezig te zijn bij de start vanaf het erf van boerderij Bac aan de Herenweg 55, 2751 DC Moerkapelle. Het erf is te bereiken via de Dorpsstraat en aansluitend de Herenweg tot aan het eind.

Vroeg opstaan, dat zeker, maar de moeite waard. De wandeling duurt ongeveer drie uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Iedereen met belangstelling voor vogels is welkom. Goede wandelschoenen en een verrekijker zijn heel belangrijk.


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
323VolgersVolg
480VolgersVolg