8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

JBC Nieuwerkerk gooit op moederdag voor Alpe D´Huzes

Op zondag 12 mei, moederdag in Nederland, maken ongeveer 30 petanque spelers zich op ter ondersteuning van het goede doel. Ter ondersteuning van het inititaief, om deel te nemen aan de Alpe d´Huzes, van JBC lid Arno Rietveld, die nog niet zo lang geleden zijn tante heeft verloren aan kanker, waren ongeveer 30 leden van JBC Nieuwerkerk naar het sportpark gekomen om.

Er werden twee partijen gespeeld, een loterij georganiseerd en ook kon men nog zijn of haar naam op het shirt van Arno te zetten, alles om extra geld te genereren voor kankeronderzoek.

`Het weer was er goed voor en ook het feit dat het moederdag was liet men er niet van weerhouden om bij dt spektakel aanwezig te zijn. Natuurlijk stellen wij onze locatie hiervoor beschikbaar en hebben wij als vereniging ook nog een extra donatie gedaan` aldus de voorzitter Wilco Dekker.

Aan het eind van de dag kwam Leen van der Hoek als winnaar naar voren, maar dat was allemaal niet zo belangrijk, het ging vooral om de gezelligheid en natuurlijk extra geld ophalen voor kankeronderzoek. Arno maakte aan het eind van de dag bekend dat er 704,55 euro was opgehaald en dat hij daar mega trots op was, nu alleen nog de berg op, maar dat gaat zeker goedkomen

Advertentie