8.5 C
New York
dinsdag 2 juni 2020

Park Hitland kan terugkijken op succesvolle buitendag

Park Hitland kan terugkijken op een succesvolle Buitendag die op zondag 19 mei werd gehouden in het zuidelijk deel van het park. Het was razend druk op het park en overal had jong én oud het naar hun zin.

“Er staan nu overal wachtrijen voor zowel het kanovaren als voor het footgolf” glunderde woordvoerder Roxanne Den Ouden van het recreatieschap Hitland. Op dat moment had ze al 200 strippenkaarten uitgedeeld aan kinderen die diverse knutselactiviteiten konden doen, over een opblaasbare stormbaan waren geklauterd of een boomsnijwerk hadden geverfd. De kinderen die meer dan 2 stempels hadden gekregen, verdienden een vers gebakken stroopwafel.

In de buurtmoestuin genoten oudere mensen vooral van de kleuren en de vlijt van de hobby tuinders die daar een tuin hebben. Er was koffie en thee voor de liefhebbers en dat maakte het tot een gezellig terras. Verderop bij landgoed de olifant is was de beeldentuin open en was er een expositie van kunst. Op Parc D’ijsselhoeve was ook van alles te doen waaronder een rommelmarkt.

Het recreatieschap kan terugkijken op een geslaagde dag :”we hebben vandaag laten zien hoe mooi en hoe leuk het park is, met deze grote belangstelling zijn wij heel blij” aldus Roxanne den Ouden.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg