8.5 C
New York
dinsdag 2 juni 2020

Trekkertrekkie Moerkapelle met vol programma op 1 juni

Op zaterdag 1 juni staat het dorp Moerkapelle in het teken van de 4de editie van Trekkertrekkie Moerkapelle. Vanaf 9:00 uur zullen aan de Herenweg 58 in Moerkapelle ruim 250 trekkers en een aantal vrachtwagens in diverse klassen strijden om het eremetaal.

Naast de wedstrijden zijn er diverse spectaculaire demo’s op de baan met onder andere sporttrucks, diverse (super)sport trekkers, een legertank en auto’s. Voor de kinderen zijn er veel activiteiten, weer meer dan vorig jaar. Er zullen 4 springkussens zijn, een stormbaan, een kinder-trekkertrekbaan, minikraantjes, speelzand, schminken een ballonnenclown, een zweefmolen en een echte brandweerauto waar de kinderen in mogen zitten en met water kan spuiten of op de foto in een echt brandweerpak.

Deze editie van Trekkertrekkie Moerkapelle zet de organisatie zich weer in voor de stichting Semmy, die onderzoek naar de tot nu toe ongeneeslijke hersenstamkanker bij kinderen financiert. Bij de in/uitgang zal dan ook een melkbus staan waarin de bezoekers een steentje bij kunnen dragen.

Nieuw dit jaar is dat er een dames klasse is en dat de organisatie dit jaar zowel de 5 ton super sport Trucks als de 8,5 ton sport Trucks van de VTN competitie mogen ontvangen. Hierbij zullen er diverse 8,5 ton Super Sport Trucks aanhaken.

De entree bedraagt 7,50 en is voor kinderen t/m 12 jaar gratis (de kinderactiviteiten en het parkeren zijn gratis) De wedstrijd duurt van 9:00 uur tot ongeveer 21:00 uur, daarna is er tot 22:00 uur nog de gelegenheid om een drankje te drinken. Voor meer informatie over het programma en de deelnemerslijsten kunt u kijken op onze website www.trekkertrekkiemoerkapelle.nl en onze Facebook pagina Trekkertrekkie Moerkapelle.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg