8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Inschrijving open voor G-Olympics 2019 voor mensen met een beperking

Op 26 juni staat in Moordrecht weer de G-Olympics op de agenda. De G-Olympics is een leuke sportmiddag voor inwoners met een beperking uit de gemeente Zuidplas.

Dit jaar wordt de G-Olympics voor het 7e jaar georganiseerd door Sportstichting Zuidplas, afdeling Sport & Bewegen. Er is weer van alles te doen, voetbal, korfbal en turnen, de paardentram is er als vanouds weer bij en je kan circustrucjes uitproberen. Ook is er een springkussen en zijn er spelletjes. Kortom men hoeft zich niet te vervelen.

NOV de Potvis, De Nieuwerkerse OnderwaterVereniging, heeft een mooi sponsorbedrag bij elkaar gezwommen voor de G-Olympics. Daarom is de keuze voor het Fotomoment voor dit jaar ‘Onderwaterwereld’. Iedere deelnemer kan op de foto waarbij je je onder water waant. Deze foto wordt direct uitgeprint en mag mee naar huis als blijvende herinnering.

Aan het einde van de middag ontvangt iedere deelnemer een medaille die de organisatie , dankzij een bijdrage van de Dirk Kuyt Foundation, weer aan kunnen bieden. Aanmelden kan door vóór 12 juni een mail te sturen naar sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl o.v.v. naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Als de deelnemer begeleiding nodig heeft, geef dan ook aan wie er als begeleiding meekomt. Mocht men wee willen doen of andere vragen hebben kan men aan de organisatie mailen óf bellen op 0180-313255.

foto boven : Archieffoto uit 2016

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg