8.5 C
New York
maandag 25 januari 2021

Buitenbad van het Polderbad hele zomervakantie geopend

Sportstichting Zuidplas heeft bekend gemaakt dat het buitenbad van het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel een deel van de zomer elke dag geopend zal zijn. Vanaf 15 juni zal bij goed weer op zaterdag, zondag en woensdagmiddag het bad open zijn voor zwemmers.

Van Van 20 juli tot en met 1 september zal het buitenbad dagelijks geopend zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur, ook al is het weer niet zo lekker. Op de website van het zwembad worden de actuele openingstijden gepubliceerd. Met deze opening wil het zwembad deels de aankomende renovatie deze zomer compenseren maar ook meer service bieden aan liefhebbers van buiten zwemmen.

De toegangsprijs voor het buitenbad is 6 euro. De sportstichting heeft voor de fervente zwemmers een 10 badenkaart in de verkoop voor 54 euro. Met de pinksterdagen van 2019 is het zwembad in Nieuwerkerk aan den IJssel geheel gesloten.


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg