8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Buitenspeeldag in Hennipgaarde en landelijke speeltuindag in speeltuin IJsselkids op 12 juni

Woensdag 12 juni is door Jantje Beton uitgeroepen tot nationale buitenspeeldag en diezelfde dag is het ook landelijke speeltuindag. In de gemeente Zuidplas zijn er die dag daarom zowel in speeltuin De IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel als in speelpolder de Hennipgaarde diverse activiteiten gepland.

In speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt samen met Sport & Bewegen van de sportstichting Zuidplas een superleuke middag georganiseerd. De entree is deze middag gratis en er zijn diverse springkussens en een pannakooi, Explosion treedt op , er is een bootcamp, kinderen kunnen geschminkt worden en zijn er pannenkoeken. Het start om 13:00 uur aan de Kleinpolderlaan.

In de speelpolder van de Hennipgaarde start de buitenspeeldag om 13:30 uur met een obstakel parcours(vanaf 6 jaar) en andere activiteiten vanaf 4 jaar. De organisatie is in handen van de Vrienden van de Hennipgaarde en IJsselkids kinderopvang. De organisatie roept op aan de kinderen om te komen in kleren die vies mogen worden en een flesje water mee te nemen.

Archief foto Hennipgaarde
Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg