8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Haringparty met veiling op Kortenoord

Op vrijdag 14 juni is er voor de vierde keer een haringparty met een veiling van een vaatje Hollandsche Nieuwe haring. De opbrengst van de veiling, met Nieuwerkerker Willem Bezemer (foto boven) als veilingmeester, is geheel voor het goede doel.

De haringparty is op het terras van café Rust Wat in samenwerking met de buren molen Windlust en theeschenkerij Korenaer. Verschillende items worden, naast het vaatje haring. ter veiling aangeboden. De meesten beschikbaar gesteld, onder gunstige voorwaarden, door lokale ondernemers. “Laten we hopen dat er vele bieders zijn, die behalve hun hart ook hun portemonnee laten spreken. Dus zo hoog mogelijk.” zegt Rob Rosbergen van molen Windlust.

De haringparty start om 18:00 uur op Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel bij café Rust Wat waar behalve haring ook andere consumpties en eten verkrijgbaar is. Shantykoor de Moordtzangers geven een optreden en de goede doelen hebben elk een kraampje op het terras.

Advertentie