Zomermarkt en open dag bij Activiteitencentrum de Schakel in Moordrecht

Op zaterdagmiddag 22 juni organiseert activiteitencentrum de Schakel in Moordrecht een gezellige zomermarkt. Van 13.00 tot 16.00 is iedereen welkom om langs de kraampjes te lopen of de locatie te bekijken. Op de zomermarkt worden producten verkocht die gemaakt zijn op de Schakel of op een van de andere activiteitencentra van Gemiva SVG-Groep. Ook kunnen bezoekers zien hoe de producten gemaakt worden door een kijkje nemen binnen de muren van het centrum. Dit onder het genot van een hapje en drankje en natuurlijk livemuziek.

Tijdens de open dag kunt u zien welke activiteiten er op het centrum georganiseerd worden. Bijvoorbeeld activiteiten op de groep, maar ook buiten de deur. Daarnaast zijn er een aantal vernieuwingen zoals het digitale roosterbord, een geheel nieuwe ontvangstbalie met winkelfunctie en de kaarsenmakerij.

De Schakel is een locatie van de Gemiva-SVG Groep en is gevestigd op Oosteinde 27 in Moordrecht. In en om het activiteitencentrum werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze leren vaardigheden en ontdekken hun eigen talenten. Kom voor meer informatie naar de open dag!