Mobile Media Lab van politie in Moordrecht en Nieuwerkerk

Het Mobile Media Lab van de politie staat op 20 en 21 juni in de gemeente Zuidplas. In dit Mobile Media Lab kan men een quiz doen over woninginbraken en een enquête invullen. De wijkagenten en handhavers van de gemeente Zuidplas zullen aanwezig zijn. Men hoopt u dan ook te spreken.

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt.

Op donderdag 20 juni staat het Mobile Media Lab tussen 15.00 – 20.00 uur op de Smidse in Moordrecht. Op vrijdag 21 juni is de vrachtwagen te vinden op de vrijdagmarkt op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel tussen 09:00 – 15:00 uur.

Het lab stond al een keer eerder in Zuidplas, in 2018 was het thema ondermijning en werd oud burgemeester Kats bijgepraat over het onderwerp ondermijning.