8.5 C
New York
donderdag 9 juli 2020

Circus zomerfeest van het Gruttonest trekt ook buurtkinderen

Niet alleen in het dorpscentrum was het feest afgelopen zaterdag, want behalve op de braderie was er op de Beatrixstraat ook van alles te doen. Kinderdagverblijf Het Gruttonest van IJsselkids had namelijk hun jaarlijkse zomerfeest.

Met het thema circus was er natuurlijk een clown, een springkussen, allemaal spelletjes, vers fruit van Albert Heijn van Houwelingen, een paard, men kon geschminkt worden en waren er heel veel ouders met hun kinderen!


De bellenblaasmachine was favoriet, samen met het springkussen. De meeste kinderen gingen dan ook met veel pijn en moeite weer mee naar huis. Er werden zelfs een aantal kinderen uit de buurt gespot, die na eerst netjes gevraagd te hebben “moet je hiervoor betalen?” een ontkennend antwoord kregen en naar binnen glipten om spontaan mee te feesten.Met recht kon er dan ook gezegd worden dat het feest een succes was!

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg