8.5 C
New York
woensdag 30 september 2020

Jeu de Boulestoernooi Raadhuisplein heeft nog plek voor teams

Voor de 28ste keer organiseert Jeu de Boules vereniging Nieuwerkerk een toernooi op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op zaterdag 5 juli om 12:00 uur is dit plein voor even een gezellig Frans plein geworden. Dit toernooi wordt gespeeld op een zandplaat voor het nieuwe opgeleverde gemeentehuis. Teams kunnen zich nog inschrijven.

Er zijn twee poules op het toernooi waarbij een poule bestaat voor alle leden van een Petanque vereniging met W, J of C licentie. De andere poule bestaat uit teams van bedrijven, politiek en andere vrijwilligers zoals een team van Gouwe IJssel Nieuws. Deelname is 15 euro per team (triplet). Naast het spel is het ook een gezellige bijeenkomst met een drankje en de jaarlijkse loterij.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van JBC Nieuwerkerk. Meer informatie en uitleg over het toernooi in het onderstaande filmpje.


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg