8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

“Super Droomdag” voor Nieuwerkerks gezin

Zaterdag 28 juni was een bijzondere dag voor Monique en Sjon, zoon Mitchel en een neefje uit Nieuwerkerk aan den IJssel.  Op uitnodiging van Stichting Droomdag hebben zij een Super Droomdag beleefd en de aanleiding van deze dag is de ziekte van één van de ouders binnen het gezin.

De vrijwilligers die hen deze dag begeleidden hadden eerder een intakegesprek met het gezin gedaan en hebben de, nog onvervulde dromen,  geprobeerd te achterhalen. Het was extra bijzonder want voor de stichting was het de eerste keer dat het alleen maar Droomdag gezinnen waren. Het gezin was er één van de negentien gezinnen op deze dag.

Na een ontvangst op de rode loper met een applaus naar keuze was er iets te drinken met een gebakje erbij.Daarna was het één en al verrassingen. Monique werd verwacht bij de beautysalon voor totale ontspanning terwijl de mannen wat meer snelheid opzochten. Een rit in een prachtige sportauto. Ook de roofvogels waren prachtig.

Na het lunchbuffet werden brandjes geblust en knuffels gered bij de brandweer en werd er gevlogen in een helikopter. En een mooie fotoshoot ter herinnering. Na een afsluitend feestje en een dinerbuffet werd er afscheid genomen door de vrijwilligers met een cadeau voor de kinderen waarmee zij nog vaak aan hun Droomdag kunnen denken.

Stichting Droomdag verzorgt Droomdagen voor gezinnen met kinderen, waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is én het jongste kind onder de 16 jaar is.

Advertentie