8.5 C
New York
zaterdag 6 maart 2021

Voor ieder wat wils bij de Zevenhuizerplas Experience

Tijdens de Zevenhuizerplas Experience op 29 juni was er voor de deelnemers van alles te beleven voor jong en oud. De Zevenhuizerplas is één van de helderste meren van Nederland en uitzonderlijk rijk aan natuur. Bij activiteitencentrum Lake 7 was in samenwerking met stichting plezierrivier de Rotte dit evenement georganiseerd.

Tijdens deze zeer warme dag waren er diverse wateractiviteiten te doen, men kon surfen, suppen, kayakken of snorkelen in de Zevenhuizerplas, iets wat op deze dag aan te bevelen was in het koele water van de plas. Sportvissers konden hun skills verbeteren op de castingbaan.

Voor de natuurliefhebbers was er ook van alles te doen. Presentator Lodewijk Hoekstra (eigen huis en tuin, de grote tuinverbouwing) gaf een natuurontdekkingstocht. De gidsen van Waterwijs lieten in en rond het water ook de natuur rond de plas zien. Rob Belterman, de bekendste vogelfotograaf van Zuidplas en omstreken, gaf een workshop hoe je met een camera of een mobieltje de mooiste natuurfoto’s kan maken.

Nog meer creativiteit was te vinden bij het knutselen met wilgentenen of op het strand, waar zandkastelen gebouwd werden. Uiteraard was er ook een VIP moment waar wethouder Jan-Willem Schuurman van Zuidplas en Marja de Bruyn van St. Plezierrivier De Rotte kort het woord voerden. Wie vooral in de hitte koos voor chillen, kon lekker luieren onder een parasol van Beachclub7 op het strand

Foto’s : Rob Belterman

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg