8.5 C
New York
donderdag 28 mei 2020

Beheerder Arie Reijm neemt afscheid van de Zespunt

Na een periode van 15 jaar heeft Arie Reijm afgelopen vrijdagavond definitief afscheid genomen als beheerder van Zalencentrum De Zespunt in Moordrecht.

Tijdens een druk bezochte afscheidsreceptie werden Arie en zijn vrouw Trudy nog even flink in het zonnetje gezet door de huurders. En dat Arie en Trudy geliefd waren bij hen, bleek uit de warme belangstelling, cadeau’s en bloemen waarmee Arie en Trudy werden overladen.

Namens de Hervormde Beth-El Gemeente (eigenaar van gebouw de Zespunt) sprak Jan Evengroen Arie en Trudy toe en bedankte hen voor al hun inspanningen voor De Zespunt in de afgelopen jaren. Ook werden Arie en Trudy verrast met een optreden van het Moluks koor.

Vanaf 1 juli is het beheer in handen van de Exploitatiecommissie die bestaat uit Alex van der Slikke, Henk en Henny Hokken en Hennie Koot. Zij hopen de huurders van de Zespunt op dezelfde plezierige wijze als zij van Arie gewend waren, van dienst te zijn. Voor het huren van één van de zalen kunt u voortaan bij hen terecht. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnummer: 06 – 84 63 12 40, of via info@zespunt.nl


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
323VolgersVolg
480VolgersVolg