8.5 C
New York
zaterdag 11 juli 2020

Twee nieuwe zwarte banders bij Jungshin Kwan

Afgelopen zaterdag stond bij Taekwon-Do club Jungshin Kwan uit Nieuwerkerk aan den IJssel in het teken van de examens. In totaal toonden 19 leden hun vorderingen aan de examencommissie onder het toeziend oog van alle aanwezige familieleden.

Voor Jasper Slegtenhorst en Sjoerd Eshuis was het een extra spannende dag. Na jaren trainen en maanden van voorbereiding voor dit examen gingen zij op voor de felbegeerde zwarte band.

Op onder andere de onderdelen stijlpatronen, sparren en zelfverdediging toonden zij hun kwaliteiten. Aan het eind van het examen demonstreerden ze de effectiviteit van hun technieken op het onderdeel breken. Na afloop kwam het verlossende woord: beide heren waren geslaagd voor hun eerste dan (zwarte band).

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
500VolgersVolg