Op vakantie met het Praatcafé

Donderdag 11 juli is er weer het Praatcafé in de Batavier in Nieuwerkerk aan den IJssel. We gaan gezellig met elkaar kletsen over vakantie, verweg en dichtbij. Twee vrijwilligers van Welzijn Zuidplus zullen aansluiten om mee te praten over de jeugdvakantieweken. Lijkt het je ook leuk om langs te komen? Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee, mét wat lekkers voor je klaar.

Het Praatcafé is een plek waar je je Nederlands oefent en nieuwe mensen kan ontmoeten. Elke twee donderdagavond van de maand wordt er gepraat over allerlei verschillende onderwerpen. Het Praatcafé is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij het Praatcafé. Je kan vrijblijvend een keertje komen meehelpen. Kijk even wat in je agenda past en meld je via de website van de Bibliotheek aan.

Voor meer informatie ben je van harte welkom tijdens het taalhuisspreekuur op maandag tussen 14.30 uur en 16.30 uur of op woensdag tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Stuur voor meer informatie een e-mailbericht naar taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl.