8.5 C
New York
donderdag 28 mei 2020

Waterpret met Brandweer zorgt voor afkoeling in Moordrecht

Traditioneel is er in de eerste week van de zomervakantie in Moordrecht waterpret met de brandweer. Op 25 juli 2019 was het een van de warmste dagen ooit dus was de verkoeling erg in trek bij het sportveld aan de Nicolaas Beetslaan.

Waterpret met de brandweer is altijd een onderdeel van de jeugdvakantieweek van Jeugdwerk als onderdeel van Stichting Welzijn Zuidplas. De vrijwillige brandweer van korps Moordrecht werkt daar elk jaar weer met veel plezier aan mee.

Op het evenement kwamen honderden kinderen af en meerdere volwassenen lieten de kans tot een koude douche niet aan zich voorbij gaan. Zelfs onze eigen fotograaf liet zich in de koude waterstralen verkloelen.

Wie het gemist heeft, op woensdagavond 28 augustus is het nogmaals maar dan op het veldje naast de Ringvaartkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Klik hier voor meer foto’s


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
323VolgersVolg
480VolgersVolg