8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

Dance Parade strenger voor bezoekers, landelijke labels komen draaien

De jaarlijkse Dance Parade in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt strenger voor bezoekers. Hiermee heeft de organisatie laten weten dat er een zero-tolerance beleid komt, zoals op landelijke festivals, voor het gebruik van drugs en is er een alcoholmatiging beleid. Op 14 september gaat de bonte stoet van voertuigen van start.

Bezoekers moeten nu vooraf al een kaartje kopen en daarmee stemmen ze in met de regels die stichting VEDJ heeft opgesteld. Hiermee wil de organisatie voorkomen dat mensen door drugs of overmatig alcoholgebruik zich gaan misdragen. Bezoekers worden gecontroleerd en wie zich niet kan gedragen of drugs bij zich heeft, wordt direct van het voertuig verwijderd. Dat laat de organisatie in een persbericht weten.

Vandaag is de kaartverkoop gestart en al twee vrachtwagens zijn geheel uitverkocht. De grote interesse komt omdat grote landelijke DJ-s de enige Dance Parade van Nederland hebben ontdekt en graag komen draaien. Er is zelfs in Den Haag nog een after party ingepland.

De vrachtwagens met diverse stijlen Dance vertrekken in Nieuwerkerk aan den IJssel en gaan via Zevenhuizen en Moerkapelle door Zuidplas heen. In tegenstelling tot de eerdere jaren is er geen stop waar mensen kunnen op – of afstappen onderweg.

De start en einde is aan de Hoogeveenenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Stichting VEDJ wil met de Dance Parade graag geld ophalen voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Clini Clowns. Kaarten en line-up zijn te vinden op https://dp2019.jouwweb.nl/

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg