8.5 C
New York
donderdag 28 mei 2020

Jacht in nood gered door de brandweerboot

Op zaterdag 3 augustus kwam er aan het einde van de middag bij de brandweer een melding binnen van schip in nood bij de Schielandse Hoge Zeedijk. Hierop werd de brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel er op uitgestuurd.

Ter plaatse bleek dat het ging om een jacht dat aan de overkant lag van de Hollandsche IJssel vanaf de dijk bij Nieuwerkerk waar de brandweer stond. Inmiddels was ook de brandweer van Gouda opgeroepen. Met een bootje van de brandweer uit Nieuwerkerk is het jacht meegenomen door sleepwerk van de brandweerboot.

Waardoor het jacht in de problemen was gekomen is niet bekend maar uiteindelijk is het door de brandweer naar een veilige plek gesleept langs de kant en kon de brandweer ook haar eigen boot weer uit het water halen.


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
323VolgersVolg
480VolgersVolg