8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Maaltijdbezorger haalt nat pak in Zevenhuizen

Op zaterdagavond 10 augustus om half 10 zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een melding van een voertuig te water in Zevenhuizen. Op het Noordeinde lag inderdaad een voertuig in het water van de Ringvaart.

Er werd echter geen persoon meer aangetroffen bij het voertuig. Na onderzoek was het enige wat nog in het voertuig lag was de bestelling van een kapsalon voor een klant. Hierna zijn de hulpdiensten vertrokken en bleef de politie wachten op de berger die het voertuig uit de Ringvaart kon halen.

Tijdens het wachten stapte een man uit die tegen de politie verklaarde de bestuurder te zijn geweest tijdens het te water raken. De politie onderzoekt of hij het inderdaad geweest is en wat er nu exact gebeurd is en heeft de man uit Zevenhuizen aangehouden.

De politie roept inwoners op die iets tussen 20.45 uur en 21.35 uur iets gezien of gehoord wat hiermee te maken kan hebben,contact opgenomen met de opco van bureau Waddinxveen-Zuidplas via 0900-8844.

Een berger heeft uiteindelijk het voertuig uit de Ringvaart getakeld en afgevoerd. Of de klant een nieuwe kapsalon heeft ontvangen is niet bekend.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg