1.1 C
New York
vrijdag 24 januari 2020

Jeugdvakantieweek vol diverse activiteiten in Nieuwerkerk aan den IJssel

De jaarlijkse slotweek van de jeugdvakantieweek in Nieuwerkerk aan den IJssel staat weer vol van de diverse activiteiten op diverse locaties. De organisatie ligt bij Jeugdwerk van Stichting Welzijn Zuidplas met de diverse vrijwilligers en organisaties.

Op maandag is de opening op het Raadhuisplein van Nieuwerkerk en de rest van de week zijn er sportieve, avontuurlijke en culturele activiteiten. Nieuw dit jaar is de gratis workshops die de trainers van Sportcentrum Brothers geven in hun sportcentrum aan de Eerste Tochtweg.

Traditioneel is er het waterspektakel met de Brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel. Op het trapveldje naast de Ringvaartkerk (voorheen de Bron) worden de slangen weer uitgerold. Op vrijdagavond wordt de jeugdvakantieweek afgesloten met het discozwemmen in het binnenbad van het Polderbad. Onder aan het artikel ziet u een terugblik van de beide activiteiten in 2018.

Volg het laatste nieuws

2,108FansLike
250VolgersVolg
402VolgersVolg