8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Grote brand in woonboerderij aan Provincialeweg bij Westergouwe

In de vroege morgen van woensdag 21 augustus was er een grote brand in een woonboerderij aan de Provincialeweg N207 bij de wijk Westergouwe in Gouda. De brandweer rukte om 4:13 uur uit voor een brandmelding en snel werd de brand opgeschaald naar middelbrand en vervolgens naar grote brand.

De brandweer laat weten dat de brand is ontstaan in de keuken en veroorzaakte veel rook. Hierdoor werd ook de N207 afgesloten tussen het Weegje en rotonde naar Westergouwe. De brandweer wist te voorkomen dat de brand doorsloeg naar de rest van de boerderij. Wel is er enorme schade door rook, roet en de hitte aan de boerderij.

Volgens de brandweer waren de bewoners niet thuis op moment van de brand. Naast de brandweer van Gouda hebben ook de korpsen van Waddinxveen, Moordrecht en Alphen aan den Rijn bijstand verleend.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg