8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Witte Tentweek weer van start in Moordrecht

Net als andere jaren gaat op maandag 26 augustus de Witte Tentweek weer van start. De tent is te vinden op het schoolplein van de st. Jozefschool aan de Oudersvrucht in Moordrecht. Dit jaar duurt het maar 4 in plaats van 5 dagen.

De Witte Tent week De Witte Tentweek in Moordrecht gaat uit van de PKN-gemeente ‘Beth-El’  in Moordrecht en heeft een vol programma. Dit jaar is er gekozen voor het thema ‘Schatrijk’. Van maandag tot en met donderdag zijn er activiteiten voor diverse leeftijdgroepen waarbij de organisatie wel oproept om te jonge of oude kinderen niet deel te laten nemen.

Het programma is alsvolgt :

Deelname aan de activiteiten zijn gratis, wel worden kinderen gevraagd statiegeldflessen mee te nemen ter inzameling om zo de kosten te komen. Ouders kunnen dat ook doen door bij benzinestation Peut de Witte Tentweek te kiezen als donatiedoel. In de loop van de week zal Gouwe IJssel Nieuws verslag doen van enkele activiteiten.
(Foto’s : Eelco Slingerland)

Archieffoto : Huttenbouw in 2018

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg