8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Jeugd Nieuwerkerk geniet van druk waterspektakel (VIDEO)

De jeugd in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft genoten van het waterspektakel op woensdagavond 28 augustus in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het teerveldje naast de Ringvaartkerk was vol met kinderen die de broeierige dag koel afsloten.

Al ver voor de start stonden al een groep kinderen te wachten. De vrijwilligers van de Brandweer Nieuwerkerk hadden gesloten om groots uit te pakken met 6 spuiten. Om 19:00 uur gingen de spuiten aan en stroomde het teerveldje vol met kinderen die renden, sprongen, voetbalden of zelf de brandweerspuit vasthielden.

De hele dag werd door de organisatie met Leen de Koning gekeken of er geen onweer zou komen maar na de frisse bui in de ochtend was het toch warm geworden en was het koude water van de brandspuiten een heerlijke afkoeling. Niet iedereen hield het vol en sommige kregen het wel koud en vertrokken vol bibbers naar een handdoek.

Aan het einde waren er nog steeds kinderen die geen genoeg moesten krijgen en bij het eindsignaal moesten zij van het teerveldje afgehaald worden. De organisatie kan terugkijken op een mooi waterspektakel.

Kopfoto Tamara Barning, Meer foto’s op onze facebookpagina


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg