8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Moerkapelle kijkt terug op mooie Jeugdweek!

n de laatste week van de zomervakantie werd in Moerkapelle de Jeugdweek weer georganiseerd door de kerken van het dorp. Het thema van deze week ‘Heb je FF’ liep als een rode draad door het programma van deze Jeugdweek.

Sport, spel en bezinning waren een vast onderdeel van deze Jeugdweek. De dagen waren van 8.30 tot 12.15 uur behalve de donderdag, deze dag is elk jaar extra lang, tot 13.45 uur. De 4 dagen werden gevuld met sportieve binnen- en buitenspellen, toneelstukjes, bijbel verhalen, samen zingen, workshops en een speurtocht en meer.

De vele vrijwilligers vanuit de kerken van Moerkapelle, ooms en tantes genaamd in de Jeugdweek, hadden ieder een groepje kinderen. Vele ooms en tantes begeleiden deze Jeugdweek maar liefst 280 kinderen met alle activiteiten. Daar hoorde ook een drankje en wat lekkers bij.

Naast de ooms en tantes waren er ook meerdere ouders die hielpen bij het klaarzetten, begeleiden en opruimen van de activiteiten en niet te vergeten het pannenkoeken bakken voor de donderdagmiddag. De kinderen hebben zichtbaar genoten, de vrijwilligers mogen dus trots zijn op weer een geslaagde Jeugdweek!

informatie en foto’s : Jacolien RogAlle foto’s in een album

Advertentie