8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Met de Zonnebloem naar de Westlandse Druif!

Woensdag 11 september bezoekt de Zonnebloem afdeling Nieuwerkerk het themapark de Westlandse Druif te Monster. Wij gaan dan met een bus, die geschikt is voor rolstoelgebruikers, omstreeks 10.00 uur vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel naar Monster.

Uiteraard begeleiden onze vrijwilligers onze gasten. Gasten die zijn aangesloten bij de Nieuwerkerkse afdeling van de Zonnebloem kunnen zich voor dit uitstapje via hun vaste vrijwilliger aanmelden.

Na aankomst in het park worden we ontvangen met koffie en gebak. Er volgt een rondleiding door het park waarbij uiteraard volop de mogelijkheid is om te proeven van de vruchten die nu rijp zijn. Na een gezamenlijke lunch is er de gelegenheid een film te zien en het museum te bezoeken.

Het belooft een mooie dag te worden. Uiteraard maken we kennis met de teelt van witte en blauwe druiven op biologische wijze. Belangrijker voor de meeste deelnemers zal zijn dat het een gezellig samenzijn is en volop mogelijkheden om van de druiven te proeven. De verwachting is dat we rond 16.00 uur iedereen weer in Nieuwerkerk hebben afgezet en dat iedereen kan terugzien op een leuke dag.

De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdeling. De vereniging bestaat dit jaar 70 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”.

Afbeelding van Couleur via Pixabay

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg