BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
zaterdag 15 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Nieuwerkerks Vrouwenkoor : “Samen zingen is gewoon heel leuk!”

Het Nieuwerkerks Vrouwenkoor hervat de repetities op donderdag 5 september 2019! In Gerard Lange heeft het koor een dirigent gevonden met veel ervaring op het gebied van koordirectie. “Hij weet ons op een prettige en regelmatig humorvolle manier de ‘kneepjes van het zingen’ bij te brengen” laat het koor weten in een persbericht.

Mensen die het leuk lijkt om bij het Nieuwerkerks Vrouwenkoor te komen zingen zijn welkom om een keer op een repetitie te komen kijken. Meteen meezingen heeft de voorkeur, maar natuurlijk: niets moet ! De richtlijn voor toelating is: je bent bij voorkeur jonger dan 65; mocht dat niet meer zo zijn maar je hebt flink wat zangervaring en kunt goed zingen, ook dan is men ook blij met uw komst.

De toetsing wordt uitgevoerd door de dirigent, hij bepaalt dan ook meteen welke stempartij het best bij u past. Op donderdag is de vaste repetitieavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de recreatiezaal van Dianthus, Mezendaal in Nieuwerkerk aan den IJssel Bent u geïnteresseerd, kom dan vrijblijvend een repetitie bijwonen. Meer info kunt u krijgen op telefoonnummers 0180-315152 of 0180-312016 of op onze website : www.nieuwerkerks-vrouwenkoor.nl

Bron foto  : Nieuwerkerks vrouwenkoor / Henry Rutten

Volg het laatste nieuws

2,293FansLike
322VolgersVolg
510VolgersVolg