1.8 C
New York
zondag 19 januari 2020

Interactieve workshop ‘Jij past echt bij mij’ in Zevenhuizen

Wil je meteen zien of iemand een goede liefdesmatch is en bij jou past? Goed nieuws! Dat zie je razendsnel als je weet waar je op moet letten. Monica Wardenaar is MensTypes trainer en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij’.

Op donderdag 19 september van 19.30 -21.30 uurinclusief een pauze van 15 minuten organiseert zij in samenwerking met de Bibliotheek de Groene Venen de interactieve workshop “Jij past echt bij mij’ in Dorpshuis Swanla. Tijdens deze avond licht zij een tipje van de sluier op.

Het unieke aan de kennis uit haar boek is dat je hiermee zelf leert zien of iemand een goede match voor je is. Zo vind je sneller je ideale partner en hoef je niet achteraf te zeggen: ‘hij of zij paste toch niet echt bij mij.’

Monica vertelt over de achtergrond van Menstypes en het geheim van de klik. Ook onthult zij onder meer wat je aan het uiterlijk van iemand kunt aflezen. Aan de hand van voorbeelden word je duidelijk hoe je het verschil en de overeenkomsten tussen mensen ziet.

In de oefeningen ontdek je hoe je op een andere manier naar mensen en naar jezelf kunt kijken, om beter te weten of iemand bij je past en om er achter te komen welk type je zelf bent.

Aanmelden via: Zevenhuizen@bibliotheekdegroenevenen.nl Meer informatie op www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Volg het laatste nieuws

2,107FansLike
245VolgersVolg
399VolgersVolg