8.5 C
New York
maandag 6 juli 2020

Theater Voor Iedereen gaat onder water……..

Na het grote succes van afgelopen 4 mei waar Theater Voor Iedereen de zelf gemaakte productie “twee jongens onder het luik” speelde in de Dorpskerk in Moordrecht, gaat Theater voor Iedereen nu onder water.

De winnaar van de Cultuurprijs 2018 van de gemeente Zuidplas, probeert telkens weer nieuwe producties op de planken te brengen en als het kan vaak met een maatschappelijk tintje.

Zo ook nu weer is Theater Voor Iedereen er in geslaagd om een zelf gemaakte productie te maken; “O, die zee” gebaseerd op de Griekse tragedie, maar volledig geschreven en bewerkt door Aris Bras, tevens regisseur van deze productie. Het verhaal speelt zich af onder water en de cast zal dan ook bijna allemaal een rol als vis vertolken. Met een grote knipoog kijken we naar de zeeën die vervuilen met plastic, zeg maar de zogenaamde plasticsoep.

Met deze eigen bewerking, waarin veel humor, prachtige decor, kleding en onder begeleiding van een live band “Splint” is Theater Voor Iedereen er weer in geslaagd om een prachtige en uitdagende productie op de planken te brengen.

Theater Voor Iedereen, brengt de voorstelling “O die zee” op 1, 2 en 3 november in theater Swanla in Zevenhuizen. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag zullen aanvangen om 19.30 uur en op zondag 3 november om 14.30 uur. Kaarten te bestellen via www.dorpshuis.nl of via www.theatervooriedereen.nl

Volg het laatste nieuws

2,271FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg