8.5 C
New York
zaterdag 31 oktober 2020

Lunch voor kinderen van Alzheimer patiënten op wereld Alzheimer dag

Ben je kind van een ouder die dementie heeft? Graag nodigt het steunpunt Mantelzorg van Welzijn Zuidplas je uit op Wereld Alzheimerdag voor een heerlijke lunch.

Als je vader of moeder gaat dementeren kan er veel veranderen in de relatie en het contact. Je ouder reageert anders en het gedrag gaat vaak ook veranderen. Het kan ook effect hebben op het onderlinge contact met je broers en zussen. Dat is wel wennen. Met deze veranderingen kun je leren omgaan én er zijn meerdere mogelijkheden voor ondersteuning waar je nu misschien nog niet van weet.

Naast informatie over dementie kun je ook behoefte hebben aan contact met lotgenoten. Voor deze lunch hebben we Ineke Palmans, ervaren mantelzorger en specialist ouderen geneeskunde, ook uitgenodigd om te vertellen vanuit haar ruime ervaring met mantelzorgers. Mantelzorger zijn voor je ouder met dementie geeft verandering in de situatie daarom organiseert het Steunpunt mantelzorg van Welzijn Zuidplas een lotgenotencontact voor kinderen van ouders met dementie.

Bij deze nodigen we je uit op Wereld Alzheimerdag voor een lunch van 12.00 – 14.00 uur bij de Oudheidskamer ‘s Gravenweg 6a in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wereld Alzheimer Dag is op 21 september 2019. Als je wilt komen kun je dat laten weten voor 17 september via mantelzorg@welzijnzuidplas.nl of via 0180-310050, de voicemail inspreken is voldoende.Bij interesse zullen we afstemmen hoe we het lotgenotencontact in de toekomst vormgeven

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg