8.5 C
New York
maandag 6 juli 2020

Begin jouw schaakavontuur bij Jeugdschaakclub ’t Blok!

Vanaf 7 oktober 2019 kun je iedere maandagavond van 19.00 – 20.00 uur meedoen aan de activiteit schaken in ’t Blok. Je krijgt les van de ervaren jeugdschaakleider Tjerk Tinga, die jou begeleidt en tips geeft om het schaken onder de knie te krijgen.

Vind jij het leuk om te schaken en je hersens te laten kraken? Geef je dan snel op via www.ikgeefmijop.nl . Voor meer informatie kun je contact opnemen met jongerenwerker Rick Gort: rick@welzijnzuidplas.nl De eigen bijdrage voor de periode van oktober tot juni is €36. De doelgroep zijn jongeren vanaf 8 tot 18 jaar uit de gemeente Zuidplas.

Jongerencentrum ’t Blok is aan het IJsermanpad in Nieuwerkerk aan den IJssel en is het hoofdkwartier van Jeugdwerk Zuidplas, onderdeel van Welzijn Zuidplas. Naast het centrum is ook een skatebaan, een overdekte hangplek en een graffitiemuur te vinden.

Volg het laatste nieuws

2,271FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg