BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
zaterdag 15 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Digi-Vitaal: “baas” over eigen computer!

Wij trekken er op uit! We zijn actief op veel fronten en trots op onze zelfstandigheid! Maar oh wee………die akelige computer. Daar word je nog steeds onzeker van en heb je ook nog regelmatig assistentie bij nodig. Doe je het wel goed? Is het allemaal wel veilig en vooral hoe richt ik mijn computer zo in dat ik ook alles weer kan terugvinden!

Daarom heeft De Bibliotheek De Groene Venen een oplossing voor; de cursus Digi-Vitaal waarbij jij de “baas” wordt over je eigen computer. Zelfstandig zaken regelen en vooral jezelf veiliger en zeker voelen bij de handelingen die je doet! Windows is het meest gebruikte computersysteem en is voor deze cursus de basis. Tijdens de cursus wordt in 3 lessen geleerd wat voor het normale dagelijkse gebruik de praktische handvatten zijn. De onderwerpen die o.a. ter sprake zullen komen zijn: het zoeken en ordenen van bestanden/mappen, het bureaublad (apps), de taakbalk, het menu “start” en het gebruik van Windows Verkenner.

De cursus wordt in een rustig tempo door ervaren docenten gegeven op  woensdag 16, 23 en 30 oktober om 09.30 – 11.30 uur in  Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel, Batavierlaan 4. Het i nstapniveau is op basiskennis Windows en u kunt gebruik maken van laptops van de bibliotheek. Gebruik van de eigen laptop is uiteraard toegestaan maar dan moet de laptop wel voorzien zijn van het Windows 10 besturingssysteem.

Kosten deelname: € 25,00 voor de hele cursus inclusief naslagwerk. U mag het bedrag overmaken op: (IBAN NL58 RABO 0129175463 onder vermelding van Windows Nieuwerkerk), Aanmelden kan via de balie van de Bibliotheek Nieuwerkerk of via e-mail naar Elja Franken (efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl)

Volg het laatste nieuws

2,293FansLike
322VolgersVolg
510VolgersVolg