2.4 C
New York
zondag 26 januari 2020

Vlootschouw op 21 september in thema Movies

De jaarlijkse vlootschouw, georganiseerd door de stichting Evenement,  in Nieuwerkerk aan den IJssel zal op 21 september in het teken staan van het thema Movies. Dit kan heel breed zijn van tekenfilms tot aan echte zeerovers zoals Pirates of the Caribean. Dit evenement wordt gehouden in het Wijde Gat van de Ringvaart tussen de Polderdreef en Veldewater en de organisatie hoopt op veel versierde boten in de Ringvaart in kader van het thema.

In het middagprogramma zitten veel activiteiten voor kinderen en dat wordt dan ook ondersteund door de sportstichting Zuidplas die bij de spelletjes rond en op het water ook diverse prijzen heeft. Kinderburgemeester Vienne Zwarteveld zal het feest om 13:00 uur openen. Die middag zal Fabia Dance Center een optreden om 15:30 uur verzorgen en zorgt DJ Rednas voor de muziek.

Het avond programma start met een optreden van shantykoor de Moordtzangers en om 20:00 uur geeft eXplosion Dance een voorstelling. Ondertussen vaart de jury met onder andere Burgemeester Stoop en Kinderburgemeester Vienne Zwarteveld rond om de versierde boten en tuinen te beoordelen. Hiervoor zijn prijzen beschikbaar gesteld door stichting evenement. 

Om 21:15 uur zal de jaarlijkse lasershow door RDV laserevents worden gehouden. Deze laser show bestaat uit 2 delen en wordt dit keer begeleid door de slagwerkgroep Afslag 9 uit Zevenhuizen. 

 

 

Volg het laatste nieuws

2,111FansLike
251VolgersVolg
402VolgersVolg