8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Genieten van de Mercato di Vivere op zaterdag 21 september in Moordrecht

Vivere Verzorgd Wonen is een kleinschalig wooncomplex voor mensen -jong & oud!- met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), die door een ziekte of ongeval niet langer thuis kunnen wonen. Daarnaast maken ook cliƫnten die nog wel thuis wonen, regelmatig gebruik van de dagbesteding van Vivere en de thuiszorgorganisatie Sanare Zorg & Welzijn.

Vivere is Latijn voor: Geniet van het Leven! En genieten van het leven kan ook nog steeds met NAH. Daarom vindt op zaterdag 21 september alweer voor de 5e keer de Mercato di Vivere plaats.

Wat kan men deze dag verwachten? Tussen 11:00 en 17:00 uur treft men in en rond het complex, gelegen aan het Westeinde 1 in Moordrecht, een gezellige markt met zo’n 20 kramen met leuke waren, eten & drinken.

MOZ-Art organiseert leuke workshops en in de Trouwzaal zal een fraaie kunstexpositie te bewonderen zijn met werken van ondermeer GrƩ den Otter, Henk ten Hoopen, Marius de Boer, Agaath de Kwaadsteniet en Ruurd Visser. Natuurlijk is er ook muziek en kan men komen kijken en luisteren naar optredens van o.a. Kamermuziek ensembles, DNA Dance, Shantykoor De MoordtZangers, Dameskoor EigenWijs en het Klezmer ensemble. Kortom, beslist een bezoekje waard! Voor cliƫnten van Vivere en genodigden zal om 12:00 uur een heuse italiaanse lunch worden geserveerd. Genieten!

Voorbeeld van afbeelding

Ook zijn er extra stoelen aan de lunchtafel beschikbaar voor het goede doel. Tegen een kleine vergoeding kan men deelnemen aan deze heerlijke italiaanse lunch. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Stichting Viviamo die hiermee weer nieuwe activiteiten kan organiseren voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel uit de gemeente ZuidPlas.

Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen op 21 september. De entree is gratis dus heel graag tot ziens! Voor meer informatie over de Mercato di Vivere of wanneer u interesse heeft in deelname aan de lunch, kunt u contact opnemen met info@stichtingviviamo.nl

Mercato di Vivere 2019 wordt georganiseerd door Stichting Viviamo, Zonnig Moordrecht en Stichting Cultureel Netwerk ZuidPlas (SNCZ)

Advertentie