8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Zuidplas organiseert voor alle ondernemers evenement “Dag van de economie”

De gemeente Zuidplas heeft op 17 oktober een uitgebreid programma opgesteld in kader van de dag van de economie en wil daarvoor alle ondernemers uit de gemeente Zuidplas hiervoor uitnodigen.  Er is een gevarieerd programma met topsprekers en wordt de inwendige mens niet vergeten.

De middag wordt afgetrapt door onze eigen ‘lokale’ ondernemer Carolien Gadella-van Werschvan Double Purpose. Zij gaat in op hoe u kunt ondernemen met een dubbel doel: een gezond bedrijf runnen én een positief effect hebben op de samenleving?

Workshops

De gemeente heeft na de opening drie workshops op het programma staan waaruit de ondernemers er één kan kiezen :

  1. Waar staat uw winkelgebied voor, wat zijn de unieke kwaliteiten en welke doelgroepen en (winkel)voorzieningen passen hierbij? Inspirerende case over de  Dorpstraat Zoetermeer
    Seinpost | Lokale ondernemer uit de dorpsstraat Zoetermeer
  2. Doe de winstlekkage test en haal meer uit je onderneming!
    Thexton Armstrong | Jean Korthals Altes &  Koen Berghuis
  3. Ben jij klaar voor jouw next level? Neem de regie  en verhoog in 3 stappen de waarde van je bedrijf.
    Next Level | Drs. Karin Kleingeld MM

De dag wordt afgesloten door topspreker Adjiedj Bakas u op inspirerende wijze en met humor mee neemt in de Megatrends MKB, met een focus op Zuidplas en de regio.

Het evenement is van 15:00 – 21:00 uur in hotel van der  Valk in Nieuwerkerk aan den IJssel en de toegang is gratis. Aanmelden kan via deze website.

Advertentie