8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Vrachtwagen vol asfalt in sloot langs Spoorweglaan Moordrecht

Een vrachtwagen volgeladen met asfalt is 20 september in een sloot langs de Spoorweglaan in Moordrecht terecht gekomen. Het ongeval gebeurde vrijdagmorgen rond 8.00 uur. De chauffeur is zonder verwondingen uit de grote vrachtwagen geklommen.

Het wordt een grote uitdaging om de vrachtwagen weer uit de sloot te takelen. Het gaat niet alleen om de vrachtwagen zelf maar ook de lading is een factor die het complex maakt. De Spoorweglaan is een smalle weg in een veengebied met een zeer slappe bodem. Aan het begin van de middag waren er mensen van een takelbedrijf om alleen te kijken hoe de klus geklaard zou kunnen worden. Wanneer er begonnen wordt met takelen is nog niet bekend.

Om schade aan het milieu te voorkomen zijn er in het water olieschermen aangebracht.

ongeval vrachtwagen in sloot  

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg