8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

De BiebApp: zonder abonnement lenen bij de Bibliotheek

Bibliotheek De Groene Venen start op 1 oktober in Waddinxveen en Nieuwerkerk aan den IJssel met een nieuwe service: lenen zonder dat je lid bent van de Bibliotheek. Met de BiebApp kun je met je smartphone lenen en betaal je per uitlening.

Je betaalt alleen voor wat je leent, snel en simpel! De BiebApp is nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. De eerste twee uitleningen zijn gratis. Na registratie kun je direct lenen. De medewerkers van de bibliotheek helpen nieuwe gebruikers graag op weg.

Incidenteel lenen

De BiebApp is een gebruiksvriendelijke app die inspeelt op de behoefte van gebruikers van de Bibliotheek om flexibel te kunnen lenen. Studenten die gebruik maken van de studieplekken en een boek mee naar huis willen nemen, ouders van kinderen die lid zijn en incidenteel zelf een boek willen lenen, bezoekers die alleen in de vakantieperiode tijd hebben om te lezen.

Eenvoudig

Het gebruiken van de BiebApp is eenvoudig: na het downloaden van de app en het kort registreren is het een kwestie van scannen van mobiel en boek. Er kunnen maximaal 3 boeken tegelijk geleend worden. Betaling geschiedt achteraf via iDeal, de eerste twee boeken worden gratis uitgeleend. Daarna kost het lenen 2 euro per boek, de uitleentermijn is vier weken.

Meer informatie is te vinden op de website van de bibliotheek www.bibliotheekdegroenevenen.nl/biebapp

Advertentie