8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Zevenhuizen staat zaterdag in het teken van Zuidplas Muziekfestival

Op 5 oktober staat het dorp Zevenhuizen in het teken van het Zuidplas Muziekfestival. Het festival vindt plaats in en rond de Dorpsstraat van Zevenhuizen en is inmiddels bekend onder de naam “bekoorlijk 7huizen”.

Voor bezoekers is het Zuidplas MuziekFestival een leuk evenement om alleen of in groepsverband te bezoeken. Het is mogelijk alleen even binnen te lopen voor een bepaald optreden of voor de slotuitvoering, maar ook het hele festival bijwonen is inspirerend en de moeite waard. Mogelijkheden genoeg dus voor alle aanwezigen om ons motto Muziek (net)werkt in de praktijk te brengen!

Het Zuidplas MuziekFestival begint om 10:45 uur met een uitzinnig optreden door Afslag 9, de slagwerkgroep van De Kleine Trompetter, gevolgd door de officiële opening door Hans van der Maas, directeur van MozArt. Aan het eind van de middag wordt het festival afgesloten met een gezamenlijke uitvoering van koren en orkesten. Deze uitvoering wordt voorafgegaan door de officiële afsluiting door Jan Verbeek, wethouder van onder andere de cultuur in onze gemeente.

Op de onderstaande kaart is te zien waar en wanneer de optredens zijn in Zevenhuizen, kik op de muzieknoten in de kaart. Hier is het complete programma als flyer te lezen.

Advertentie