8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Jong en oud genieten in Beth-San van workshop ‘Opa Bakkebaard’

Wat was de workshop ‘Opa Bakkebaard’ een groot succes. Lydia van Mourik, gekwalificeerde muziek op schoot docente verzorgde een muziekworkshop met allerlei liedjes, spelletjes en materialen voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar en hun ouder/verzorger.

De bewoners keken naar de kleine kinderen en deden mee als het mogelijk was. Met elkaar werd er ‘Opa bakkebaard’ gezongen en bellengeblazen. Jong en oud genoten zichtbaar van de ontmoeting met elkaar. Deze keer waren de bewoners van Verzorgd Wonen en Somatiek uitgenodigd.

Het is de bedoeling dat deze activiteit elke maand georganiseerd wordt, zodat alle afdelingen aan de beurt komen om van de kleine kinderen en de muziek te genieten. De volgende ‘Opa Bakkebaard’ in Beth-San is DV. 20 november van 11.00-11.45 uur! Meer informatie en opgave: Info@Lydiavanmourik.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg