-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

Muziekproeverij in de muziekschool van MOZ-Art

Zaterdag 12 oktober organiseert MOZ-Art een open middag onder de noemer Muziekproeverij in de Muziekschool aan de Schubertstraat 50 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Gratis een instrument proberen? Al langer de blokfluit weer eens uit de kast willen halen? Dit is de kans: Kom kennismaken met muziekdocenten, de muziekinstrumenten en het muziekgebouw! Niets zo leuk als musiceren. Muziek maakt slim, is goed voor je geheugen en nog plezierig ook. En je leert allemaal leuke mensen kennen!

Het gebouw staat open tussen 13:00 en 16:00 met gratis koffie of thee en limonade voor de kinderen. In de zaal kan je de instrumenten uitproberen die we in huis hebben. Viool en cello, harp en blokfluit, saxofoon, klarinet, gitaar, ukelele, noem maar op. Niet te vergeten drums en DJ-lessen!

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg