Wielrenner door bus geraakt in smalle Dorpsstraat van Moordrecht

Op zaterdagmorgen 12 oktober is een wielrenner gewond geraakt door een bestelvoertuig in de Dorpsstraat van Moordrecht. Het bestelvoertuig wilde vanaf het Kerkplein rechts de dorpsstraat inslaan en zag hierbij de wielrenner niet op tijd.

De wielrenner kwam van rechts maar moest uitwijken voor een geparkeerde auto in de smalle Dorpsstraat. Hierdoor zat de wielrenner links van de weg en kon hij het bestelvoertuig niet ontwijken. De wielrenner is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De route Westeinde-Dorpsstraat-Oosteinde is op dit moment als een van de alternatieven voor het F20 snelfietspad aangedragen, waarover veel discussie over is ontstaan in Moordrecht. De Provincie Zuid Holland heeft dit kruispunt als risico aangemerkt.