8.2 C
New York
woensdag 26 februari 2020

Halloween optocht Nieuwerkerk druk bezocht

De jaarlijkse Halloweenoptocht is op vrijdagavond 25 oktober druk bezocht ondanks wat miezelregen en harde regen. Vanaf snackbar Verhage in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel vertrok de stoet na de toespraak van wethouder Jan Verbeek en het aftellen.

Via de Middenmolensingel kwam men bij Fabia Dance Center waar een spookachtig optreden werd gegeven door de leerlingen. Vanaf daar ging de bonte stoet, vol met verklede mensen, verder langs het Kleuterpad en de Polderdreef.

Daar waren diverse tuinen versierd en verlicht en werd er snoep uitgedeeld. Bij de speeltuin IJsselkids, de organisator van de tocht, werden de kinderen in een spookhuis ontvangen. De organisatie kan tevreden terugkijken op een monsterachtige tocht met de meeste creaties.

Spookhuis IJsselkids – film Tamara Barning

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
269VolgersVolg
419VolgersVolg