8.5 C
New York
vrijdag 29 mei 2020

Herfstmarkt in Meander voor bewoners en omwonenden

Op zaterdag 2 november worden er door de vrienden van de Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel een herfstmarkt georganiseerd. Deze herfstmarkt zal van 10:00 uur tot aan 16:00 uur zijn in het woonzorgcentrum aan de Boslaan.

Op de markt staan Meerdere kramen waar organisaties producten verkopen. Doel is tweeledig; 1) De Meander centraal stellen als Woonzorgcentrum in Nieuwerkerk en 2) Geld inzamelen om activiteiten te kunnen ontplooien voor de bewoners.

Onder de deelnemers zijn enkele zorgorganisaties, diverse vrijwilligers zoals bijvoorbeeld het breicafé in Nieuwerkerk maar er is ook een kraam met lekkernijen van Hoogendoorn Snoep.

Volgens de voorzitter van De Vrienden van De Meander zorgt de herfstmarkt voor een gezellig samenzijn van bewoners en omwonenden. Dit jaar zullen De Vrienden ook weer heerlijke erwtensoep van De Toom Topslagerij Teus verkopen.

Voorzitter van de Stichting Vrienden van de Meander, welke de herfstmarkt organiseert, Anthony Priestman benadrukt het belang : “De Meander staat midden in ons dorp en heeft als doel centraal te zijn voor meerdere doelgroepen. Onze stichting gebruikt de faciliteiten om activiteiten te ontplooien zoals de herfstmarkt maar ook onze jaarlijkse haringparty, diverse concerten en optredens voor de bewoners. Hoofddoel van onze stichting is om de kers op de taart te zijn voor de bewoners van De Meander. Maar wij vergeten ook zeker niet het hardwerkende personeel. Onze activiteiten zijn vrij toegankelijk voor bewoners en omwonenden van de Meander“.


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
323VolgersVolg
480VolgersVolg