8.5 C
New York
woensdag 20 januari 2021

Informatiebijeenkomst project “Participatie & Werk Zuidplas”

In Zuidplas is met subsidie van de gemeente het project “Participatie & Werk” van start gegaan. Het project biedt ondersteuning aan mensen met een psychische kwetsbaarheid die graag (weer) aan het werk willen. Het project wordt uitgevoerd door KernKracht: een belangenorganisatie ter bevordering van psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid.

“Participatie & Werk” voorziet in een werkervaringsplaats met begeleiding, training en coaching door ervaringsdeskundigen gedurende 10 maanden. Je verkent op eigen kracht de arbeidsmarkt, kijkt wat echt bij je past en je ontwikkelt jezelf in de richting van werk. En: het wérkt, zo laten de ervaringen van de afgelopen jaren zien.

Interesse?

Kom naar de informatiebijeenkomst op vrijdag 8 november van 10:30- 11:30 uur in Sportcentrum Parkzoom, Iersestraat 15 in Nieuwerkerk a/d IJssel. Voor meer informatie: www.kernkracht.nl of info@kernkracht.nl


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg