-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

Kruidenbuurt Nieuwerkerk pakt uit met Halloween

De Nieuwerkerkse kruidenbuurt heeft uitgepakt met Halloween, op donderdag 31 oktober konden de kinderen het bekende Trick ’n Treat uitvoeren bij een groot aantal mensen die zich daar voor opgegeven hadden.

Na het afgaan van alle huizen, die veelal ook in het thema waren veranderd, kregen alle deelnemende kinderen een glittertattoo. Wie trek had mocht een marshmellow roosteren boven een vuurkorf en de echte durfals mochten met een slang op de foto.

De buurt kijkt terug naar een geslaagd feest en hoopt volgend jaar, als Halloween op vrijdag valt, nog meer te kunnen doen. Hiervoor gaat de organisatie in gesprek over met de gemeente.

Dank aan Michelle Heij voor het insturen van de foto’s

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg